Wijkzorgdesk zorgaanbod

Waar staat WijkzorgDesk voor?

Hulpmiddelen

In en om uw huis heen zijn er wel eens hulpmiddelen nodig om mobiel te kunnen blijven. Uw ergotherapeut of specialist faciliteert in deskundigheid om u via de juiste weg van de juiste hulpmiddelen te voorzien.

 Consistent

Onze bundeling van professionals en specialisten voorzien u van consistente zorg.

 Wijkverpleging

Verpleging en verzorging thuis helpt mensen met een ziekte of beperking. Daarnaast bieden we ouderen ondersteuning om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. 

Betaalbare zorg

Door te investeren in innovatie word er duurzaamheid gecreëerd en winnen we doelmatigheid, op deze wijze kunnen wij kwetsbare ouderen ondersteunen in de lage sociale economische klasse.

 Respijtzorg

Wanneer de druk toeneemt voor de omgeving en familieleden kunnen onze cliëntondersteuners u uitkomst bieden.

Waar wij ons hard voor maken

Voor en met speciale mensen

Ambulante hulpverlening

Er lijkt (even) geen grip te zijn op eigen leven. De instrumentele activiteiten vergen energie en u heeft vragen. Neem contact op, u staat er niet alleen voor.

Persoonlijke verzorging en assistentie

Verzorging aan huis, zodat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kan wonen in uw vertrouwde woonomgeving. Gericht op het ondersteunen of overnemen van activiteiten op het gebied van uw ADL en basale stimulatie .

Specialistische verpleging

Ons specialistische verpleegteam biedt palliatieve zorg(terminaal), verpleging en ondersteuning aan huis bij handelingen gericht op herstel of voorkoming van verergering van de aandoeningen of beperkingen.

Hulpmiddelen

In en om uw huis heen zijn er wel eens hulpmiddelen nodig om mobiel te kunnen blijven. Uw ergotherapeut of specialist faciliteert in deskundigheid om u via de juiste weg van de juiste hulpmiddelen te voorzien.

Aanpassingen woning

Er zijn wel eens aanpassingen nodig in de woning om mobiel te kunnen blijven. Mogelijk komt u in aanmerking voor aanpassingen of een woonvoorziening.

Recreatie & Gezelschappen

Kom weer bij elkaar. Gesprekken en amusement houden de mens gelukkig. Thuis kunt u ook assistentie krijgen met lezen, spellen, puzzels ect.

Personenalarmering

Onze persoonlijke alarmeringsservice zorgt ervoor dat er altijd iemand bereikbaar is in noodsituaties. Alle dagen van de week krijgt u 24 uur per dag direct hulp.

Ik ben …

Love couple, care for disabled man in wheelchair

Ook wij behartigen de ketenzorg…

WE'RE HIRING!

 

Sluit je aan bij Wzdesk

Door een gezonde werkcultuur met focus op de praktijkervaring ben jij er van verzekerd dat je jouw caseload als zorgverlener optimaal benut.

We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Leg makkelijk contact van maandag tot en met donderdag van 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00uur. Onze Servicedesk is ook telefonisch bereikbaar.

Onze Servicedesk is er om u verder te informeren, adviseren en u een luisterend oor te bieden.

 

Meer weten over ons?

Stel uw vraag!