Werken Bij

Sluit je aan bij WzDesk

Werken Bij

Sluit je aan bij WzDesk

Alle vacatures op een rij

Wij ondersteunen jou als professional.

Bij Wzdesk kan iedereen zichzelf zijn. Je maximaliseert jouw inzet door onze dynamische en efficiënte werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat wij onze zorgverleners actieve ondersteuning, uitgebreide faciliteiten en een ontwikkelingperspectief bieden.

Nieuw in de zorg of zorgverlener worden?

De meeste mensen komen in aanmerking voor een zorgopleiding. Bekijk daarom snel onze vacatures, misschien staat er wel iets tussen voor jou!

Contact formulier

Aan de slag

Ben jij een ervaren teamplayer en heb jij jouw kwalificaties op orde? Meld je dan hier aan voor onze vacatures. Onze professionals staan te popelen om jou te leren kennen. Zij helpen jou graag op weg!

Dienstverband

Kom jij in dienstverband werken dan kan jij genieten van bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk de vacatures en ontdek de ruime mogelijkheden die jou gegund worden in het belang van jouw vitale omgeving.

Flexibel werken

Met modern werken heb jij het zelf in de hand. Werk jij graag op basis van je eigen beschikbaarheid en voorkeur voor specialisme? Kies eenvoudig de voorwaarden die bij jou passen in een werkomgeving met gezellige collega's en vol levendigheid. Bekijk snel onze vacatures en lees meer over de voordelen van de Flexhub!

ZZP'er in de zorg

Ben je een ervaren zorgverlener en heb je al jouw kwalificaties op orde? Wij bieden ook plaats voor zzp'ers. Bekijk onze mogelijkheden en voorwaarden in onze vacaturebank.

Leren, werken ontwikkelen
onderzoeken.

Wij bieden met ruime ervaring praktijkbegeleiding en faciliteiten aan studenten, afstudeerstages en onderzoeken.

Klopt jouw hart sneller voor de zorg?

Wij dagen jou dan uit om je direct in te schrijven. Bekijk snel onze stage vacatures, misschien staat er wel iets tussen voor jou! Zo niet, het versturen van een open sollicitatie is altijd mogelijk.

Tips voor het online solliciteren

Videobellen werkt heel fijn. Gebruik oortjes. Het belangrijkste is een stabiele verbinding. Gebruik daarom liever een bekabelde verbinding dan een wifi-verbinding. Door oortjes of een koptelefoon te gebruiken weet je zeker dat je de ander goed kunt volgen. Probeer andere programma’s uit te zetten en zet het geluid van andere apparaten zoals je smartphone uit. Oefen vooraf een keertje met iemand anders, om te kijken of alles werkt. Dat helpt om vertrouwen te krijgen voor het gesprek.

Vraag jij je iets af? Stel al je vragen gerust tijdens het gesprek. Lees je van te voren in en schrijf je vragen van te voren op. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Door je zelf open te stellen is het makkelijker om een ontspannen gesprek te voeren.

Eigenlijk is een online gesprek precies hetzelfde als een gesprek aan tafel. Het is een wederzijdse kennismaking en toets of er een match is met de functie en de organisatie. Bedenk dus wat je graag over jezelf zou willen vertellen en wat je van de organisatie wilt weten.

Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan met de techniek of je voelt je niet comfortabel bij het online solliciteren, maak het dan bespreekbaar. Voel je vrij om hulp te vragen!

Zorg dat je er verzorgd uitziet tijdens onze kennismaking. Wij waarderen het. Representatief voor onze cliënten en voor jezelf is het belangrijkst tijdens een sollicitatiegesprek. En wees vooral jezelf, wij zijn benieuwd naar jou!

Stel uw vraag!