THUISZORG

Een kloppend hart voor slimmere zorg

Heeft u zorg thuis nodig? ​

Onze wijkzorgprofessionals staan voor u klaar. Zij bieden u afhankelijk van uw situatie zorg voor kortere en langere periodes aan met als uitgangspunt dat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Uw kennis in de wijk

Wijkzorgdesk heeft de thuiszorg per wijk georganiseerd op basis van kleinschaligheid. Er wordt samengewerkt met ketenpartners; huisartsen, ziekenhuizen en andere instellingen. Een ander groot voordeel van zo’n kleinschalig team is dat u veelal te maken zult hebben met vertrouwde gezichten die in overleg de benodigde zorg voor u zullen regelen.

Wzdesk in de wijk

Onze wijkverpleegkundigen en cliëntondersteuners zijn een schakel tussen de verwijzer en de diversiteit in het zorglandschap. Zij weten wat onze medewerkers en de diverse verpleeghuizen, woonzorgcentra en andere instellingen in de omgeving voor u kunnen betekenen. Ons voordeel is dat wij een organisatie zijn die nauw samenwerkt met partners en u ondersteunt in uw bereik tot zorg.

Samen en zelfstandig

Wij werken samen en zelfstandig binnen de wijkteams van Wijkzorgdesk, dichtbij u in de buurt. Elk wijkteam bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden. Doordat zij dicht bij u in de wijk werken kennen zij de huisartsen en andere hulpverleners in de wijk. De wijkverpleegkundige neemt graag met u uw hulpvragen door.
Een kloppend hart voor slimmere zorg
  • Hoge mate van betrokkenheid;
  • Waar nodig ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend;
  • Omgevingskennis;
  • Structureel overleg met huisartsen;
  • Regelen van maaltijdservice;
  • Jarenlange ervaring.

#ZORG UIT MORAAL

#DOORDRONGEN EN BEVLOGEN

African american woman meeting with medic on videocall

Onze ServiceDesk

Wij staan voor u klaar

Leg makkelijk contact van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00uur. Onze Servicedesk is ook per e-mail bereikbaar via info@wijkzorgdesk.nl.

Onze Servicedesk is er om u te informeren, adviseren en u een luisterend oor te bieden. 

Stel uw vraag!