Over ons

#ZORG UIT MORAAL

DOORDRONGEN EN BEVLOGEN#

Over ons

WijkzorgDesk is een moderne organisatie met een sensitieve rol. Wij stellen ons als doel; kwetsbare ouderen zo lang mogelijk zelfredzaam te laten zijn in de thuissituatie, met behoud of verbetering van de kwaliteit van leven. 

Daarnaast geven wij voorlichting op het gebied van Volksgezondheid, ketenzorg en het aanbieden van de zorg dichtbij en aan huis. Wij zijn praktijkgericht, opleidend en organiserend in lean. Door de goodwill van multiculturele essenties te behartigen versterken wij de sensitiviteit in zorg en winnen we toegankelijkheid, inclusie en diversiteit. Onze wijkteams zijn gespecialiseerd in wijkverpleging op elke schaal en binnen een brede beroepsgroep. Samen bewaken wij kwalitatieve hoog- en menswaardige zorg. Zo verbreken we samen het sociaal isolement en streven we continu naar innovatie en slimme zorg.

Met onze focus op de ouderenzorg richten wij ons binnen WijkzorgDesk op; hulpverlening, hulpmiddelen, personenalarmering, verpleging, verzorging, ondersteuning van mantelzorgers en zorgverleners, woningaanpassingen en innovatieprojecten.

#WijkzorgDesk is er voor iedereen!

Interculturele sensitiviteit

Door affiniteit te krijgen met een dynamisch inlevingsvermogen, is het contact toch veel fijner.

Door aan te leren hoe om te gaan met verschillende referentiekaders in verschillende cultuurwaarden, streven we naar het voorkomen van verwarringen. We slaan op deze manier een brug naar begrip. Zo garanderen wij een ieder te voorzien van passende zorg. Door van elkaar te leren genieten we van het genot die multiculturele essenties met zich mee kunnen brengen en hebben wij een open werksfeer en de zorgverlening zingeving & vertrouwen.

Onze missie

Door als evidente organisatie in te zetten op verbreding van kennis en samenwerking is eenieder in zijn oudere jaren gegarandeerd van antwoorden op hulpvragen. Wzdesk onderzoekt continu om efficiënt raakvlakken te creëren om de zorgverlening slim aan en in de buurt van huis te organiseren. Door de wij-zij cultuur af te stoten en een éénheid te vormen dragen we bij aan de doorbreking van het sociaal isolement bij kwetsbare ouderen. Ook genieten zorgverleners en wijkprofessionals een gezonde werkcultuur en de juiste ondersteuning & ontwikkeling. Wijkzorgdesk draagt het sociaal-maatschappelijk doel met zich mee om bij te dragen aan de lage SEK. Wij willen de zichtbaarheid vergroten en bijdrage aan de doelmatigheid in de wijkverpleging.

WE'RE HIRING!

Sluit je aan bij Wzdesk

Door een gezonde werkcultuur met focus op de praktijkervaring ben jij er van verzekerd dat je jouw caseload als zorgverlener optimaal benut.

Waar is WzDesk actief ?

Ons werkgebied strekt zich uit per wijk in de volgende gemeenten:
  •  Den Haag
  •  Hoek van Holland
  •  Maasdijk
  •  Maasluis
  •  Vlaardingen
  •  Schiedam
  •  Rotterdam-West

#Duidelijkheid is rust.

DOORDRONGEN EN BEVLOGEN#

Neem contact op met onze Servicedesk

Leg makkelijk contact via de chat van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Onze Servicedesk is ook telefonisch bereikbaar. Onze Servicedesk is er om u verder te helpen aan informatie, advies en een luisterend oor.

Contact formulier

Onze servicedesk experts staan u dagelijks te woord en helpen u graag. Zij ondersteunen u bijvoorbeeld ook bij uw aanmelding. Maar ook met al uw andere vragen kunt u uiteraard bij onze servicedesk terecht.
Stel uw vraag!