Een gezonde en veilige werkcultuur met als basis vitaliteit, bemoedigende teamwork, gezonde dosis humor en de juiste waardering.

#VOOR EN MET SPECIALE MENSEN

#WIJ GELOVEN DAT MENSEN SAMEN DE ZORG BETER MAKEN

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het zorgaanbod voor kwetsbare ouderen richt Wijkzorgdesk zich op de ontwikkeling en het welbevinden van de zorgverlener.

De COVID-19 pandemie heeft ons geleerd dat zorgverleners een onmisbaar waardevol onderdeel zijn van onze maatschappij. Het zijn mensen van onschatbare waarde!

Samen kijken wij naar oplossingen voor daadkracht en zelfredzaamheid. Je staat er dus niet alleen voor!

Elderly group, exercise bike and personal trainer for fitness, health and retirement wellness by bl

Een gezonde en veilige werkcultuur met als basis vitaliteit, bemoedigende teamwork, gezonde dosis humor en de juiste waardering.

Bereid je voor op het gesprek.

Eigenlijk is een online gesprek precies hetzelfde als een gesprek aan tafel. Het is een wederzijdse kennismaking en toets of er een match is met de functie en de organisatie. Bedenk dus wat je graag over jezelf zou willen vertellen en wat je van de organisatie wilt weten.

Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan met de techniek of je voelt je niet comfortabel bij het online solliciteren, maak het dan bespreekbaar. Voel je vrij om hulp te vragen!

Zorg dat je er verzorgd uitziet tijdens onze kennismaking. Wij waarderen het. Representatief voor onze cliënten en voor jezelf is het belangrijkst tijdens een sollicitatiegesprek. En wees vooral jezelf, wij zijn benieuwd naar jou!

Videobellen werkt heel fijn. Gebruik oortjes. Het belangrijkste is een stabiele verbinding. Gebruik daarom liever een bekabelde verbinding dan een wifi-verbinding. Door oortjes of een koptelefoon te gebruiken weet je zeker dat je de ander goed kunt volgen. Probeer andere programma’s uit te zetten en zet het geluid van andere apparaten zoals je smartphone uit. Oefen vooraf een keertje met iemand anders, om te kijken of alles werkt. Dat helpt om vertrouwen te krijgen voor het gesprek.

Vraag jij je iets af? Stel al je vragen gerust tijdens het gesprek. Lees je van te voren in en schrijf je vragen van te voren op. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Door je zelf open te stellen is het makkelijker om een ontspannen gesprek te voeren.

Stel uw vraag!