Evident en in uw belang

Moeten er binnenshuis aanpassingen worden verricht? Heeft u behoefte aan hulpmiddelen? Wil u zelfstandig thuis blijven wonen en uw mantelzorgers de mogelijkheid bieden zorgtaken (gedeeltelijk) over te dragen?

U heeft zorg thuis nodig, maar u weet niet precies welke zorg?

CLIENT
ONDERSTEUNING

Uw steun in de meest uiteenlopende zaken.

Dankzij de hulp van een cliëntondersteuner kunt u vaak zelfstandig thuis blijven wonen en uw naasten (gedeeltelijk) van de zorg ontlasten. Er zijn dus verschillende situaties denkbaar waarin u zorg nodig zou kunnen hebben of waarin tijdelijke opvang geregeld moet worden. Daarnaast vraagt u zich wellicht af waar u de zorg kunt vinden die het beste bij u past. Het is daarom erg handig en eenvoudig om bij ons deskundig advies in te winnen.

Uw cliëntondersteuner voorziet u hierin en helpt u daarbij. Hij of zij denkt oplossingsgericht met u mee en heeft in de meeste gevallen een antwoord op uw vragen. U wordt gedurende het gehele proces begeleidt en ondersteund. Zo bent u en uw mantelzorger(s) altijd verzekerd van duidelijkheid en een optimale service.

Duidelijkheid is rust.

"De snijdende eenzaamheid die heerst, terwijl het hedendaagse leven in een raptempo aan ons voorbij gaat."

Door naar elkaar om te kijken voeden we ons met menselijke euforie. Waar zou een mens zijn zonder emotionele- of gezelschapssteun? Wzdesk is er om de kwetsbare ouderen in de samenleving te ondersteunen door zich te richten op het aanbieden van zorg dicht bij en aan huis” (Co, WzDesk ’21)

Waar kan een cliëntondersteuner mij bij helpen?

Portrait of senior woman

U kunt denken aan:

  • Functioneren als vertrouwenspersoon;

  • Informatie, advies en ondersteuning;

  • Advisering in cliëntenrechten;

  • Regelen van respijtzorg;

  • Invulling van de zorg naar uw wensen;

  • Evaluatie van de zorg voor verbetering.

FAQ

U kunt kosteloos een beroep doen op cliëntondersteuning.

Wanneer u structureel ondersteuning nodig heeft kan het zijn dat u op meerdere momenten begeleiding nodig heeft. Een clientondersteuner kan u hierover adviseren en de nodige uitsroom bewerkstelligen. Lees hier meer over ambulante begeleiding.

Er kunnen momenten onstaan waarop het zelfstandig regelen van zaken niet lukt. U kunt dan terecht bij een van onze cliëntondersteuners.

 

 

Stel uw vraag!